Uw kinderopvang en kinderoppas in 't Knorretje, Wervik

Uw veilige kinderopvang en oppas in Geluwe

Interactieve begeleiding
Een kinderdagverblijf of kinderoppas waar uw oogappel zich als een vis in het water voelt? Of als een varkentje in de modder?'t Knorretje in Geluwe, Wervik! Want bij ons doet uw pagadder wat hij gráág doet: slapen, eten en spelen. Is uw kleintje wakker? Dan zetten we het niet op non-actief in een hoekje. Integendeel, we houden er ons intensief mee bezig. We knutselen dagelijks en werken rond thema’s zoals sinterklaas en carnaval – mét bijbehorend feestje! En is het mooi weer? Dan leeft zoon- of dochterlief zich naar hartenlust uit in onze tuin.

Erkend door Kind & Gezin
Waarom u het volste vertrouwen in ons mag hebben? Omdat we erkend zijn door Kind & Gezin. Vier medewerkers staan voortdurend klaar voor een twintigtal kindjes. Met een hoop ervaring, vakkennis en enthousiasme in hun rugzak.

Nog een troef? Wij houden de allerkleinsten (baby’s en kruipertjes) apart van de grotere kinderen. Zo kunnen beide groepen zich in alle vrijheid op hun eigen tempo ontwikkelen.

Op en top veilig

Veiligheid voor alles: dat is bij ons geen loze gedachte. Want ons kinderdagverblijf is uitgerust met een toegangscontrole, inbraakbeveiliging en brandbeveiliging. In de slaapkamers hangen camera’s: zo houden we ook een oogje in het zeil tijdens het dutje van uw lieveling. En gebeurt er toch iets verontrustends? Dan duwen we meteen op een paniekknop: zo staat de politie in een mum van tijd in 't Knorretje.


Woont of werkt u in Geluwe? Dan is kinderopvang 't Knorretje uw ideale kinderdagverblijf. Hier wordt niet gemord. Maar wel geknord … van plezier! Contacteer ons gerust meer info!